Tot ce ai nevoie pentru un cabinet online perfect funcțional

Doclandia.ro este o platformă care aduce împreună două grupuri cu nevoi complementare: medici sau clinici care doresc să ofere servicii medicale online și pacienți, care doresc acces rapid, facil și civilizat la servicii medicale de calitate online.

Punem la dispoziția atât a medicilor, cât și a pacienților, tehnologia necesară pentru ca această relație online dintre medic și pacient să funcționeze într-un mod eficient, la cele mai înalte standarde.

Medicii, clinicile private sau cabinetele individuale care folosesc platforma sunt considerați partenerii noștri, deoarece fără ei, platforma nu ar avea sens: ei sunt cei care oferă serviciile medicale, pe care oamenii le caută.

Pentru a se asigura că au la dispoziție o platformă perfect funcțională, partenerii noștri sunt de acord să plătească un comision din toate serviciile vândute prin intermediul Doclandia.ro. Așadar, la fiecare vânzare pe Doclandia.ro, 75% din sumă rămâne la partenerul nostru (medic, clinică) iar 25% rămâne la Doclandia, pentru suportul acordat.


Ce acoperă comisionul de 25%?
1. Tehnologie
2. Dezvoltarea funcțiilor platformei
3. Suport tehnic, atât pentru medici cât și pentru pacienți
4. Marketing
5. Contabilitate
6. Istoricul pacienților

Cum iți deschizi un cabinet online în doar câteva minute?
Pasul 1
CREEAZĂ CONT
Îți creezi un cont de medic pe Doclandia.ro. Ai grija sa completezi toate datele, acestea vor fi preluate pentru contract.
Pasul 2
INCARCĂ DOCUMENTE
Încarci câteva documente care ne ajută să îți validăm identitatea: CI, Diplomă de specializare etc.
Pasul 3
CONTRACT AUTOMAT
Se generează automat un contract, pe care îl semnezi online direct din contul tău
Pasul 4
COMPLETEAZĂ PROFILUL
Completezi profilul tau de medic: servicii oferite, tarife, orar și alte detalii
Creează cont