O noua era pentru medicina.
Inscrie-te
Afla mai multe
Cum functioneaza?
1
Crează-ți un cont gratuit de medic Doclandia.
2
Alege-ti nelimitat abonații si incepeti să conversați.
3
Intra zilnic pe Doclandia și asigura-ți un venit constant.
Revoluționăm medicina împreună.
Tehnologia evoluează, la fel și felul în care merg oamenii la doctor. Noul sistem de sănătate, este mai sustenabil, mai flexibil și mai accesibil.
Lucrează de oriunde, oricând.
Cu Doclandia nu trebuie să fii la cabinet pentru a interacționa cu abonații tăi. Poți lucra direct de pe telefon, tabletă sau computer.
Noua ta sursă de venit fără griji.
Monetizează mesajele primite creându-ți o nouă sursă de venit, fără grija dărilor către stat. De acest aspect ne vom ocupa noi în numele tău.
Testimoniale
“Doclandia este o platformă creată în scopul de a avea acces direct, rapid și sigur la un medic specialist care vă va ajuta să înțelegeți mai bine ce vi se întâmplă și împreună cu care veți găsi răspunsurile oricărei dileme medicale cu care vă confruntați.”
Alina Badea
Medic Partener Doclandia
“Doclandia reprezintă un mare pas înainte în stabilirea unei relații genuine între om și doctor, cu informații medicale prețioase care pot fi obținute ușor, la orice oră, direct pe laptop sau telefonul mobil. Era un pas absolut necesar și mă bucur că s-a concretizat.”
Dr. Vasi Radulescu
Chief Medical Doclandia
“Doclandia ofera sansa medicinei de a tine pasul cu evolutia tehnologica. Abonatii si doctorii pot intra in ‘cabinetul virtual’ de oriunde, oricand, fara a pierde timp, bani si nervi in trafic, sala de asteptare sau cumparand medicamente dupa ureche.”
Ana Ungureanu
Medic Partener Doclandia
Intrebari frecvente
Ce este Doclandia?
Doclandia este o platformă tehnologică inovatoare, care oferă un serviciu nou pentru persoanele care vor să comunice cu un medic oricând, oricât și de oriunde doresc.
Cum funcționează?
Simplu. Abonatul primește informatii avizate de la un medic specialist. Îți creezi un cont gratuit și iti activezi abonamentul dorit.
Cum sunt reglementate serviciile Doclandia?
Serviciile noastre sunt informatii avizate despre starea de sanatate si completeaza de cele mai multe ori vizitele la o clinica sau un cabinet medical.
Pot medicii Doclandia să stabilească un diagnostic ?
Medicii Doclandia nu oferă un diagnostic sau o rețetă de tratament medical, acestea necesită o evaluare completă în persoană, de către un medic.
Ce afecțiunii pot discuta cu medicul meu Doclandia ?
Medicii Doclandia se pot adresa oricărei afecțiuni ce nu constituie o urgență medicală. Pentru urgențe medicale apelați numărul 112.
Trebuie sa platesc pentru a utiliza serviciile Doclandia?
Contul Doclandia este gratuit și oferă nenumărate beneficii. Pentru a vorbi direct cu medicul dvs. trebuie achiziționat un abonament lunar sau anual.
Mai multe intrebari
Acces la sănătate de oriunde, oricând.
Inscrie-te in Doclandia