Deschide-ti cabinetul tau online acum.

O noua era pentru medicina.

Monetizeaza telefoanele si mesajele zilnice primite.

Inscrie-te acum Afla mai mult

Esti pregatit? Sa incepem!

1Iti creezi un cont gratuit, semnezi contractul electronic in 2 pasi si iti asiguri un venit aditional constant.
2Alege ce servicii doresti sa oferi, stabileste durata si tariful vizitelor, cu un program flexibil chiar si de acasa.
3Intra zilnic pe Doclandia si discuta cu pacientii, vezi calendarul programarilor si istoricul pacientilor si al vizitelor.
Inscrie-te acum

Ce servicii poti oferi pe Doclandia?

Abonament chat

Abonamentele chat va permit castigarea unui venit lunar corespondent numarului de pacienti abonati profilului dumneavoastra. Serviciul de chat este folosit de catre pacienti pentru situatiile in care au nevoie de sfaturi medicale pe o perioada mai mare de timp (gravide, tinere mamici, pacienti cronici, informatii despre tratamente medicamentoase cu variatii in timp, interpretarea unor analize, etc.). Abonamentul este o solutie optima pentru toate mesajele si telefoanele ce le primiti zilnic.

Vizita video

Doclandia va ofera suportul necesar furnizarii de vizite online audio-video. Pretul si durata unei astfel de vizite este stabilit de catre fiecare medic in contul lui. Acest serviciu este folosit datorita comoditatii atat pentru pacient, dar si pentru medic, avand avantajele evidente ale telemedicinii. Prin vizita video, pacientul are sansa de a interactiona "fata in fata" cu doctorul, indiferent de locatia fiecaruia.

Vizita la cabinet

Vizita la cabinet va permite atragerea pacientilor in cabinetul dumneavoastra, alaturi de un modul de management al programarilor si al procesarii platilor. Doclandia va ajuta astfel sa tineti evidenta agendei, sa incasati tariful aferent consultatiei si sa atrageti pacienti in cabinet. Pretul si durata unei astfel de vizite sunt stabilite de fiecare medic in contul sau.

Vizita la domiciliul pacientului

Este un serviciu dedicat pacientilor care nu doresc deplasarea la cabinet si doresc sa vada un medic in confortul casei lor. Pretul (include si costul de deplasare) si durata unei astfel de vizite sunt stabilite de fiecare medic in contul sau si de obicei tariful este mult mai mare decat o vizita la cabinet. Doclandia va trimite locatia pacientului si directiile adresei direct pe telefonul tau.

DocLandia

Doclandia este primul marketplace de servicii medicale din Romania!

Pentru doctori care iubesc cu adevarat sa ajute oamenii.

Tehnologia evolueaza, la fel si felul in care merg oamenii la doctor. Noul sistem de sanatate, este mai sustenabil, mai flexibil si mai accesibil.

Ofera pacientilor un acces facil la medici si la monitorizarea starii de sanatate cu informatii medicale calificate in loc de sfaturi de la surse neavizate.

Lucreaza de oriunde, oricand.

Cu Doclandia nu trebuie sa fii la cabinet pentru a interactiona cu pacientii tai. Poti accesa contaul tau direct de pe telefon, tableta sau calculator.

Vei avea o rata scazuta a programarilor neonorate de catre pacienti, datorita platii vizitelor in momentul programarii online.

Fara griji pentru tine.

Uita de contabil si de birocratia sistemului de impozitare.

Ne ocupam noi de toate aspectele fiscale, lunar vei primi in contul tau bancar veniturile realizate nete.

Doclandia iti va plati toate impozitele in locul tau.

Uite cum poti face bani pe Doclandia:

1Inscrie-te gratuit si completeaza-ti profilul profesional de medic pe Doclandia.
2Selecteaza ce servicii oferi: vizite video, vizite la cabinet, vizite la domiciliu sau abonamente chat nelimitat.
3Semneaza contractul electronic pe Doclandia in 2 pasi si vei avea gratuit propiul tau cabinet online.
4Din contul tau iti poti promova cabinetul tau online pe social media, email, whatsapp sau chiar si SMS.
5Ai acces la toata lista ta de pacienti, istoricul lor si istoricul vizitelor.
6Intri in contul tau oricand direct de pe telefon, tableta sau calculator, chiar si din vacanta.
Inscrie-te acum

Testimoniale

"Eu unul iubesc Doclandia: imi permite sa ajut mai multi omeni. Este inainte de toate o platforma moderna, prin care pastrez legatura cu pacientii mei. Nu conteaza unde esti: acasa, la munca sau in concediu, in Romania sau in strainatate, pe computer sau pe mobil - poti primi un sfat specializat. Si asta conteaza mult!"

Dr. Razvan Trascu (Medic de familie)

"Doclandia este o platforma creata in scopul de a avea acces direct, rapid si sigur la un medic specialist care va va ajuta sa intelegeti mai bine ce vi se intampla si impreuna cu care veti gasi raspunsurile oricarei dileme medicale cu care va confruntati."

Dr. Alina Badea (Medic pneumolog)

"Doclandia reprezinta un mare pas inainte in stabilirea unei relatii genuine intre om si doctor, cu informatii medicale pretioase care pot fi obtinute usor, la orice ora, direct pe laptop sau telefonul mobil. Era un pas absolut necesar si ma bucur ca s-a concretizat."

Dr. Catana Iuliu (Medic ORL)

"Doclandia ofera sansa medicinei de a tine pasul cu evolutia tehnologica. Abonatii si doctorii pot intra in 'cabinetul virtual' de oriunde, oricand, fara a pierde timp, bani si nervi in trafic, sala de asteptare sau cumparand medicamente dupa ureche."

Dr. Haitonic Teodora (Medic de familie)

Creeaza cont doctor

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile Doclandia

Acces la sanatate de oriunde, oricand.