DOCLANDIA
ACCES LA SANATATE
ORIUNDE, ORICAND
Credem ca oricine trebuie sa aiba acces la sanatate, mai ales acum, cand tehnologia ne ofera toate mijloacele prin care putem face asta.

La Doclandia, am reusit sa eliminam salile de asteptare si programarile tocmai ca sa poti primi acces la doctori exact atunci cand ai nevoie.

Doclandia va sta la dispozitie in orice moment, 24 din 24, si va ofera acces nelimitat la doctori 24/24, prin platforma noastra tehnologica de ultima generatie, unde ai acces de oriunde la istoricul tau personal, disponibil de pe orice dispozitiv, telefon mobil, tableta, calculator.

Credem ca acest model va contribui la crearea unui nou sistem de sanatate, mai sustenabil si in care accesul la ingrijire devine mai flexibil si mai accesibil pentru un numar cat mai mare de oameni.
MISIUNEA NOASTRA
Sa incepem cu ce conteaza. Am fondat Doclandia cu un singur scop. Accesul la medici pentru oricine, oriunde, oricand, prin intermediul tehnologiei. Si tot ce are legatura cu Doclandia porneste din acest punct. Valorile si conduita noastra, tipul de oameni pe care ii cautam, asteptarile pe care le avem, dar si modul in care le rasplatim munca si colaboram pentru a ne indeplini misiunea.
SI MAI AVEM O MISIUNE
Ne dorim sa demonstram ca putem sa inovan in beneficiul sistemului medical fara sa ne pierdem umanitatea. Multi spun ca ,,scopul scuza mijloacele". Dar noi credem ca mijloacele sunt cel putin la fel de importante. Si suntem pregatiti sa dovedim ca munca si viata de zi cu zi pot fi echilibrate, cand exista o misiune bine articulata si o atitudine corecta.
AVEM SI UN VIS
Sa oferim acces la medici de calitate oricui, oricand, oriunde. Si facem totul pentru a transforma acest vis in realitate. Pentru ca nu suntem doar niste idealisti. Noi nu ne lasam pana u reusim sa facem tot ce ne-am propus, cat mai repede posibil.
NU NE MULTUMIM CU PUTIN
De ce sa fim doar buni cand putem fi cei mai buni? Orice s-ar intampla, nu pierdem niciodata din vedere imaginea de ansamblu, dar suntem atenti si la detalii, pentru ca si ele pot face diferenta. Ne propunem sa depasim asteptarile de fiecare data. Pentru ca doar asa putem sa ne perfectionam continuu.
HAI IN ECHIPA DOCLANDIA
Chiar daca esti doctor sau programator, marketer sau vanzator, pachetul nostru de beneficii este creat sa va faca fericiti si impliniti pe plan profesional. Uite ce oferim...
ALATURA-TE ECHIPEI CARE REVOLUTIONEAZA SANATATEA!
CONTACTEAZA-NE